🚚 Gratis verzending

🧶 Meer dan 72 jaar garenexpertise

Gratis verzending op alle bestellingen

Geniet 30% op alles van KnitPro

Openingsfeest bespaar 80%

Banen bij Mayflower

Word lid van een leuk en groeiend bedrijf

Door te solliciteren gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van Mayflower.


De toonaangevende garenwinkel in Scandinavië met meer dan 70 jaar ervaring in breiwerk en haakwerk!

Bent u op zoek naar spannende vacatures in de garenindustrie? Bij Mayflower.dk hebben we een gepassioneerd en ervaren team dat gepassioneerd is over het leveren van kwaliteitsproducten en uitzonderlijke service aan onze klanten. We zijn trots op ons erfgoed van meer dan 70 jaar ervaring in de wereld van garen en zijn nu op zoek naar toegewijde en getalenteerde mensen om onze open posities in te vullen.

Sluit je aan bij ons web van succes: vacatures bij Mayflower.dk

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's voor onze dynamische en creatieve omgeving. Of u nu een specialist bent op het gebied van verkoop en klantenservice, een ervaren digitale marketinggoeroe of een ervaren logistiek professional, wij hebben vacatures die aansluiten bij uw vaardigheden en interesses.

Eenvoudig een baan zoeken

Wij bieden een scala aan boeiende functies waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en jezelf kunt uitdagen in een bedrijf met een stevige voet aan de grond in de Scandinavische markt. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor u is om de juiste werkplek te vinden die past bij uw ambities en waarden. Daarom bieden we transparante personeelsadvertenties met relevante zoekwoorden voor vacatures zodat je gemakkelijk de vacatures kunt vinden die bij je passen.

Onze cultuur: passie voor garen en gemeenschap

Wanneer je werkt bij Mayflower.dk maak je deel uit van een bedrijf waar creativiteit en innovatie centraal staan bij alles wat we doen. We koesteren onze passie voor garen en naaldwerk en onze toegewijde medewerkers delen hun expertise graag met elkaar. Wij geloven dat een sterke gemeenschap de sleutel is tot succes, en we hechten veel waarde aan werkplezier en voldoening in ons werk.

Wil je samen met ons je carrière breien? Solliciteer vandaag nog!

Als je staat te popelen om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen binnen de garen- en e-commercebranche, aarzel dan niet om te solliciteren naar een van onze openstaande functies. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons gepassioneerde team waar ontwikkeling en creativiteit centraal staan.