🚚 Gratis verzending

🧶 Meer dan 72 jaar garenexpertise

Gratis verzending op alle bestellingen

Openingsfeest: Bespaar 30% op alles!

Astrid Hannibal

Astrid Hannibal - Mayflower

Mayflowers Crafter Universe weerspiegelt alle soorten creatieve zielen die een unieke invalswerken hebben en met zijn 21 jaar Astrid is onze jongste crafter. 

Astrid begon als een beroerte voor Mayflower, maar toonde al snel een grote passie voor gebreide kleding en design, die werd gecombineerd met een persoonlijkheid die goede ideeën uitstraalt. Daarom werd al snel duidelijk dat Astrid de kans zou moeten hebben om zichzelf te ontwerpen, zodat haar goede ideeën met anderen konden worden gedeeld. 

Astrid's uitdrukking is jong en modern, wat ook wordt weerspiegeld in de bre -technieken die ze kiest wanneer ze haar ontwerpen vormt. Knitwear moet in de eerste plaats opwindend zijn, daarom houdt Astrid ook van experimenteren met nieuwe technieken en de brei -vaardigheden uit te dagen, zodat de esthetische expressie zich ook ontwikkelt.

De details van de ontwerpen van Astrid worden gekoesterd, en ze zou liever opnieuw beginnen dan een ontwerp publiceren dat niet aan haar hoge verwachtingen voldoet.